מעבדי מזון- feuma
פאומה בונים בלהט מכשירי מטבח אוניברסליים במשך יותר מחצי מאה. ממטבחים תעשייתיים ועד למסעדות גורמה.
• האיכות הגבוהה ביותר – תוצרת גרמניה
• זמני אספקה מהירים ואמינים
• רשת שירות והפצה עולמית
חברת FEUMA נוסדה בשנת 1937 על ידי היזם הגרמני פול ליפקה. באותה תקופה יצרו מכשירים למדידת לחות במכרות פתוחים, ומשנת 1949 ואילך יצרו רק מכונות למטבח המוסדי. FEUMA היא כיום חלק מחברת האחזקות השוויצרית ROTAG HOLDING AG.
הודות לשירות האיכותי והאמין, המוצרים שלה נהנים ממוניטין בשוק העולמי. בגרמניה החברה מובילה בתחומה.
בשנת 2018 החברה קיבלה את הפרס לקטגוריית "יצרן מכונות" הטוב ביותר באיכות המוצר ואמינות האספקה ביריד הסחר "אינטרגאסטרה". הפרס הוענק על ידי איגוד הגסטרונומיה- und Großküchenausstattung e.V. (GGKA).
קוצצי ירקות
אנו משווקים את הקוצצים של חברת Feuma כבר כ-14 שנים, כך שנצבר מידע מספק לבחינת החיסכון הגלום בעת רכישת קוצץ מתוצרתם .מניתוח כלכלי שביצענו קיימת כדאיות כלכלית מובהקת לרכש קוצץ ירקות מדגם HU 1020 למטבחים הקוצצים מעל 300 ק"ג ירקות (גם לסלט וגם לבישול) ביום בהשוואה לקוצץ ירקות סטנדרטי הקים בשוק.
מרכיב חשוב לא פחות הינו איכות הקיצוץ, איכות ותוצאות הקיצוץ של Feuma טובים משמעותית מקוצץ סטנדרטי.
הערכים בניתוח התבססו על ניסיון שנצבר במהלך 10 שנים מול מעל ל-25 קוצצים.
הניתוח הכלכלי מציג שהשקעה הצפויה למשך 15 שנים בקוצץ ירקות HU 1020 נמוכה משמעותית בהשוואה לרכש קוצץ ירקות סטנדרטי בשוק.
הפרמטרים שיש לבחון בעת רכישת קוצץ ירקות
מחיר הרכישה
קוצץ הירקות אינו שונה משאר המוצרים הקיימים בשוק. בד"כ מחיר גבוהה משקף קוצץ יותר איכותי. לשם בחינת הנושא באופן אובייקטיבי ככול הניתן עליכם לבקש מהמשווק שיציג בפניכם את המחיר המומלץ של היצרן בחו"ל.
איכות הקיצוץ
מעבר להספק הקוצץ שנקבע בעיקר בהסתמך על הספק המנוע ,קוטר סכיני החיתוך ומספר הלהבים וגודלם. עליכם לבחון הלכה למעשה את תוצאות החיתוך באופן עצמאי באמצעות חיתוך ירקות שלכם במכונת הדגמה. כמובן שהנ"ל לא ישקף בהכרח את אורך חיי הלהבים.
מבנה הקוצץ
הקוצץ וכלל מערכותיו עשויים מנירוסטה. מערכת הקיצוץ הנה פריקה וניתנת לשטיפה ולניקיון בנפרד ממערכת ההנעה לשם שטיפה יסודית ומניעת החשש מחדירת מים ליחידת הפיקוד וההנעה.
מערכת פיקוד והפעלה
קוצץ ירקות עובד בסביבה מאוד רטובה ולחה ולכן עדיף מערכת פיקוד אלקטרומכנית ולא אלקטרונית על מנת לחסוך בהוצאות התחזוקה של הקוצץ.
אמינות המוצר
פשטות הנו שם המשחק עדיף קוצץ ירקות שבו מערכת ההנעה גיר מנוע משודכים יחדיו ולא מנוע ופולי הכולל רצועת גומי. רצועת גומי נוטה להתבלות ולהיקרע.
גוף וסכינים העשויים מנירוסטה המאריכה ימים ובעלת עמידות גבוהה בפני פגיעות ונזקים.
סכינים ולהבים
ללקוח שאיכות הקיצוץ חשובה מרכיב ההוצאה העיקרי הנו הסכינים. סכינים העשויים מאלומיניום ופלסטיק נוטים להתבלות מהר מאוד בהשוואה לסכין העשוי מנירוסטה. בהנחה שהסכין לא תינזק בהמשך לפגיעה מכאנית בסכין העשויה מנירוסטה ניתן להחליף את הלהבים בלבד מספר פעמים רב ולכן עליכם לבחון ולהשוות את מחיר הסכינים + עלות הלהבים לאורך ציר חיי הקוצץ.